USA 2011/06 – road to Monterey

A mai nap ordas esővel kezdődött és most, esti fél 11-kor sem hajlandó még abbahagyni. Reggel a 11 fokos hidegben beültünk az autóba, aztán irány Cupertino. Ott napsütés fogadott, de körös-körül gyülekeztek a felhők, így nem volt kétségünk, hogy a kisvárost elhagyva folytatódik-e az égi áldás.
Az Apple központtól nem messze megreggeliztünk, majd körbejártunk a campust, benéztünk a company store-ba és irány a Big Basin Redwood State Park, garo-nak köszönhetően.

A szakadó esőben mindössze egyszer, az erdei úton volt kedvünk kiszállni az autóból, a nap túlnyomó részében a szélvédőn át bámultuk a tájat. Amikor kiszálltunk, az erdő ilyet mutatott magából:

USA201106-Redwood

USA201106-Redwood

USA201106-Redwood

Az erdőt elhagyva a durva aquaplanningnak köszönhetően szép lassan érkeztünk meg Montereybe, ahonnan holnap egy rövid nézelődés után tovább is indulunk Pismo Beach irányába – ha csak nem találunk valami tuti whale watch túrát, ami idecövekel minket. Stay tuned, holnap kiderül!

One thought on “USA 2011/06 – road to Monterey

  1. garo

    ez az emult 100 ev harmadik legesosebb juniusa, nektek pech, a helyieknek orom, es legalabb Big Sur zoldellni fog, ami ilyenkor ritka!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.